Tuesday, July 22, 2008

Lihat Kegelapan Malam, Apa Perancangan Untuk Aku?

Bila Allah cepat makbulkan doamu, Maka DIA menyayangimu.

Bila Allah lambat makbulkan doamu, Maka DIA ingin mengujimu.

Bila Allah tidak makbulkan doamu, Maka DIA merancang sesuatu yang lebih baik untukmu.

2 comments:

beribiru said...

jae. aku sgt terharu. besar sungguh rupenye impak quote yg aku ambil dr emel berantai ini utk kamu. sama2 my fren. =)

Anonymous said...

baca ur posts...buat i sedih...
i tak sure sama ada i adalah penyebab u berada dlm kesedihan atau tak...
tapi apa2 pun...tiada niat sedikit kuman pun nak buat u terluka.....
tapi mungkin ini semua adalah jalan terbaik utk kita...tak salah utk berkwn....tapi apa yg i perlukan hanyalah ur understanding...yg i rasa kian hilang...i tak berniat nak menyalahkan u...tapi i rasa u tak memahami ada yg i cuba sampaikan.....mungkin juga...i tak pandai utk menyampaikan apa yg ada di hati n fikiran i waktu tu..
All i can say is....I'M SORRY AMEIRUL AZRAIE...