Saturday, May 2, 2009

Kehidupan dan ketidakpastian.

Kakak: "Bila awak habis belajar eh?"

Aku: "Kalau tak ada apa-apa, hujung bulan Mei ni habis la belajar. Kenapa?"

Kakak: "Ooo. Tak ada apa-apa. I just want to buy another house. Awak dah habis belajar and dah kerja nanti, nak suruh awak re-finance balik kondo tu atas nama awak."

Aku: "Hurmmm...Re-finance tu tak ada masalah, tapi kerja tu la yang tak dapat lagi."

P/S: Give me some job, please? -- With big salary is even better --

4 comments:

sourplum said...

kje ng sv ko la
bukan ke klu cuti pon ko kje ng die ke

ameirul azraie bin mustadza said...

aritu ada gtalk dgn dia, tapi dia nak pakai aku temporary je based on project. tp still kena cari kerja permanent gak la.

sourplum said...

ok la tu
ade jgk bnda nk buat
xde la duk sj

ameirul azraie bin mustadza said...

yups.better than nothing.hehe.