Monday, October 6, 2008

Kepuasan.

Bila dapat memandu kereta Kancil 850cc selaju 150 km/j sepanjang Lebuhraya MRR2 dari Ampang ke Kota Damansara dalam masa 18 minit!

8 comments:

todd said...

next time try 160km/h lak..

missy siti said...

omg!..hahha..cool huh..=P..gla r..tak nak try mask f1?

anakecil said...

weh gila ke apa?

btw ada benda baru, kau sambung lagi belajar lepas degree ni kan, bukan sekadar dapat elak belanja kawan2, malah dapat elak bagi duit raya kat anak jiran doooohhhh hahahaha

Rozana Alia said...

Woiiiiii. Agak agak lah bro hahahaoe1

banuk said...

lorr..awat hang bwk laju2?ni mesti nak balik cpt from rmh gua ni..hahaha~

yang tersayang. said...

kesian ur "yang tersayang" if anything happens. not that i ask for something to happen, but.. if..?

hmm. berhati-hati di jalan raya, ingatlah orang yang tersayang.

not just ingat tho. but prove it. haha

~aWeEn~ said...

pdn la rusak.isk2~

wani gaga gugu gege said...

selamat hari raya jae!!!!!!!!! maaf zahir dan batin, and i maafkan u juge.. haha :)