Sunday, January 11, 2009

Art Syndrome at Festival Ibnu Sina, Kolej Ke-6, Universiti Malaya (updated with I Heart UM t-shirt design).

There is going to be an outdoor carnival in 6th College Universiti Malaya in January 2009 ala Bijou Bazaar / Threadszoo style.

Details are as below:

Date: 10th (Saturday) and 11th (Sunday) January 2009

Time: 12 noon - 9 p.m. (Saturday)
9 a.m. - 6 p.m. (Sunday)

Art Syndrome will be there selling all their brand new t-shirts such as:

1. Save The Earth. It's The Only Planet That Has Me
2. Aku Cinta Muzik
3. Oldtimer Musicians

And I Heart UM is specially designed for this event. So, hurry up and grab it while stocks last.

Some free stickers to be given out for those who come and visit our booth.

See you guys there!

6 comments:

ahmadyusrie said...

aku br ternampak org pki shirt "i heart usm"...
korang bwat gak ke tu??

Mr_Douttar said...

tshirt yang design camnie da ketinggalan zaman la bro. buat la yg laen plak. saper nak bli kalu design camnie? n aku nak comment sket psl design i lurve UM tue, sorry to say but ni utk kemajuan lu gak. buruk dowh. tukar ler sket

emansipasiajim said...

saya dengar abang dah bergelar jutawan muda..
design abang i luv jae sudah mengganas di seluruh malaysia..
gadis2 seantero malaya dahagakan t-shirt i luv jae!!!

ameirul azraie bin mustadza said...

ahmad yusrie: aku baru ada design i heart utp dgn i heart um je.

mr_douttar: thanx 4 ur advice. dah kuar dah pun design tu. dah siap terjual 100 helai pun. btw, thanx! ;)

emansipasiajim: kah kah. i heart jae mmg takdok org nk beli la. weyh, bile mau lepak minum?!

emansipasiajim said...

aa...
ni aku panas ni..
ada yang mempertikaikan kewibawaan idola aku yang ku anggap legend..
haih...

ameirul azraie bin mustadza said...

kita cool je.. :)