Wednesday, January 14, 2009

Mengenai tarikh 21 March. Aku pelik, Facebook punya application boleh baca minda aku ke?

Duduk kat pejabat, bos tak ada. Aku bosan, layan Facebook. Buka sana, buka sini. 

Untuk isi masa lapang, aku buka application 'What Does My Birthday Mean'.

Aku masukkan tarikh lahir aku, 21 March. Kemudian keluar..

"You are curious and a true follower. You can please someone so much that it seem like you are trying to charm that person. You hide your disagreement under your smiling face. This is a charming quality of yours. Your Love, You are quite unlucky in love. You are loved by someone you don't like while your dream person is so far away. Your love life is occasionally under turbulence. Sometimes you don't have the clear view of the girl in your heart."

Habis baca, aku cubit pipi. Ingat aku tertidur depan pc dan mimpi siang hari.

Aku pelik sebab apa yang ditulis sama dengan apa yang jadi kat aku.

Facebook ada pasang spy satu dunia ke?

6 comments:

NoName said...

hey2...21 march???same wit mine!!!

shamimi said...

Bro tu semua secara kebetulan jew...

emansipasiajim said...

haaa...
legend btul ni...

sue-mai.al-musadda said...

haha..tersentak?ptt r terkunci dlm ofis..

~riena~ said...

ahuh...ur pieces..
really??being single is not at all??tell me bout it? hehe

beribiru said...

aku rase ni scam jek.. chill la jae.. boyfren aku x cani pon.. same kot tarikh lahir.. ko kene yakin pd diri sendiri! oyeahh~!!!