Tuesday, January 6, 2009

Sudah tiba masa untuk berjogging.

Balik dari kerja aku check e-mail, reply komen kawan-kawan dekat Facebook. Sedang seronok buat kerja, Far tegur aku. Berbual kosong, cakap pasal malas nak balik UTP next week.

Aku: "Kau balik UTP bila?"

Far: "Aku balik 19 Jan, malam."

Aku: "Oo. Lambat gak. Aku malas la nak balik. Kalau sambung cuti sampai CNY tak leh ke? Ha ha ha.."

Far: "Ha ha ha..Setan kau, janganlah malas sangat."

Aku: "Tengoklah nanti macam mana nanti, kalau rajin aku balik la 18 Jan, kalau tak aku extend cuti sampai CNY la. Ha ha ha.."

Far: "Ok. Ok. Eyh, nak tanya sikitlah.."

Aku: "Apa dia?"

Far: "Aku rasa kau makin GEMUKlah dalam gambar Gtalk kau ni. Ke kau still membesar..?"

Aku: "Ha ha ha. Sial kau.."

4 comments:

sang kelana said...

maintain je ak tgk...xtaula ko tahan nafas dlm gmbr,,,muhahaha

shamimi said...

Jogging bro...
Jangan tak jogging...
Hoho...

ameirul azraie bin mustadza said...

See, aku maintain sebenarnya. Tapi aku bertekad untuk jogging juga. He he he

ije said...

jogging baguih laa.
elok untuk jantung hg.
tp gmok sket pn x pa.
hensem.tampan.bergaya.
bebudak perempuan skang ska lelaki2 berisi.x de girls lain minat!
huehueuehueheuhue!!