Saturday, May 3, 2008

Another Boring Saturday #1

Saturday. Boring.

Lepas mandi, aku bersiap. Pakai t-shirt dari Jakarta, boxer Renoma belang merah, short khakis PDI, stokin belang - merah, biru, kuning Soxworld, sembur AQVA BVLGARI pada tubuh, aku rasa aku segak bergaya. "Hehehe," gelak kecil lepas puji diri sendiri.

Aku pandu kereta laju.

Sampai 1 Utama, aku cari parking di Level 4. Capai wallet, nak keluarkan Touch 'n GO untuk bayar parking. "Shit, mana wallet aku ni? Mesti tertinggal kat rumah ni," sesi soal jawab diri sendiri, aku marah!

Segak bergaya tapi tiada wallet, aku pandu balik rumah semula.

1 comment:

nyamots said...

ak trsrmpak ngn jae di ou pada hari saturday yg boring itu..
bersama ena,dan loki dan ape dah name gf loki,ak da lupe..
tak smpat jmpe serah..
adeh..
ampun ya jae xleh kua ngn hang smlm..
ak kne bwk bdak2 kcik g bjalan..
huhu
=)