Wednesday, May 28, 2008

Lelaki dan Perempuan

Aku mahu menulis mengenai lelaki dan perempuan dalam masa yang terdekat. Untuk renungan kamu dan juga aku. Tapi aku perlukan masalah, aku perlukan idea, aku perlukan inspirasi. Kamu ada apa yang aku mahukan?

4 comments:

Dyana said...

For me kan,orang yang buat blog ni ialah orang yang hari2 ada ja benda terbaru berlaku kat dia.Sebabtu dia tulis blog.
Cuba bayangkan everyday is the same day repeated,apa yang dia nak tulis?Orang yg baca blog dia pun naik boring.So...pergila berjalan-jalan,mengembara seorang diri.confirm dapat inspiration,ideas.Masalah?maybe.

shamimi said...

jae bt tajuk pe yg gurl mahu drpd sorg guy...
chantek x idea gua...
klu ko nk bt ar...
gua bg idea jew..huhu

ameirul azraie said...

dyana - Hehehe..Tunggu saya post perjalanan masa depan saya bagi kamu jeles.

shamimi - Apa yang perempuan nak dari seorang lelaki? Susah jugak tu..Takpe2. Boleh dipertimbangkan. Peace.

Dyana said...

tak sabarnyer nak jeleskan diri..cepat skit haha